5 manieren om korting te krijgen bij Avonturenpark DippieDo

Vlakbij recreatiegebied Aquabest, het water-, speel- en funpark van Noord-Brabant, vind je een gezellig pretpark: DippiDoe. Combineer een bezoekje aan Aquabest met een bezoek aan DippieDoe. Of kom gewoon langs voor een hele dag vermaak, want die vind je hier gegarandeerd! Het uitje wordt extra voordelig als je tickets voor DippieDoe aanschaft met korting. Met de vijf manieren voor extra korting die wij op een rijtje zetten gaat dat zeker lukken.

De geschiedenis van DippieDoe

DippieDoe is een relatief jong pretpark; het werd opgericht in 1999. Oorspronkelijk was het speelpark gevestigd in een oude kerk, maar in 2018 kwam er na een grote renovatie een vernieuwd buitengedeelte bij. In dat jaar werden maar liefst acht nieuwe attracties geopend, waaronder een spannende achtbaan. Het park kreeg daarnaast in dat jaar een hele nieuwe indeling, waardoor het nog meer de uitstraling kreeg van een attractiepark. Er werd een handige route aangelegd, die je als bezoeker kunt lopen om alle attracties te kunnen bezoeken. Ook aan aankleding werd gedacht: met alle plantjes en bloemen die er geplaatst zijn heeft het park nu een groene, gezellige uitstraling. Tegelijk met het park heeft ook het restaurant dat er gesitueerd is een update gehad. Nu is er een groot foodcourt met vooral veel verse, groene, gezonde producten. Dat betekent trouwens niet dat er nu niets te snoepen meer te vinden is. Voor veel mensen hoort dat toch echt bij een dagje uit en dat begrijpen ze bij DippieDoe maar al te goed. Ook heel fijn is het grote terras wat is opgeknapt. Het park is met name geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. Vanaf het terras kun je als ouder rustig een oogje in het zeil houden, terwijl de kids zich in het park vermaken.

Attracties in DippieDoe

Heel fijn aan DippieDoe is dat er zowel een groot buitengedeelte als een groot binnengedeelte is. Op mooie dagen kun je dus buiten heerlijk genieten, terwijl er op regenachtige of koudere dagen ook binnen genoeg te doen is.

Attracties binnen

Binnen is de Grote Golf de absolute eyecatcher. Op deze glijbaan glij je helemaal vanuit de nok van het pand naar beneden. Plezier gegarandeerd! Voor de kleintjes vind je er de Dreumesbaai. Hier kunnen kindjes tot een jaar of 3 ongestoord spelen, zonder dat ze omver worden gelopen door oudere kinderen. En in de Klauterkajuit kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar eindeloos klimmen en klauteren. Is jouw kindje nergens bang voor? Dan zal de Stormtoren zeker gewaardeerd worden. In een vrije val ga je heel hard naar beneden.

Attracties buiten

Ook buiten is er in DippieDoe van alles te doen en te bekijken. Deze Buitenhaven is doorgaans vanaf 1 april geopend, zodat je er al in de lente van mooie dagen kunt genieten. Kindjes vanaf 5 jaar mogen in de Dolle Pier, een uitdagende achtbaan. Nog spannender is de Tyfoon. Deze achtbaan is voor de echte durfals. Zweefmolen De Draaikolk is ook een must als je dit park bezoekt. En ben je even klaar met de attracties? Speel dan een gezellig partijtje midgetgolf.

Zo krijg je korting bij DippieDoe

Het zijn dure tijden, dus dan is het fijn als je hier een daar wat voordeel kunt behalen. DippieDoe is een relatief voordelig attractiepark, maar het is natuurlijk prettig als je nog wat extra kunt besparen. Met deze vijf methodes gaat dat vast lukken.

1. Let op acties op de website van DippieDoe

DippieDoe zelf heeft regelmatig leuke acties. Zo mogen vaders op Vaderdag 2022 gratis naar binnen en dat scheelt toch weer een ticket! Daarnaast is het handig om te weten dat je als je pas na 16.00 uur arriveert meer dan 50 procent korting op je ticket krijgt. Zeker met kleintjes is die actie de moeite waard. Vaak zijn zij na een uurtje spelen al flink moe van alle indrukken. Ook wanneer je een bezoek aan DippieDoe combineert met andere activiteiten in Aquabest is dit een voordelige optie. Je ticket voor DippieDoe geeft daarbij gratis toegang tot het strandpark.

2. Check je lidmaatschappen

Bedrijven en organisaties zoals verzekeringsmaatschappijen en loterijen bieden regelmatig leuke kortingsacties voor hun klanten of leden. Ben je bijvoorbeeld lid van de ANWB? Dan ontvang je in 2022 25% korting als via hun website tickets voor DippieDoe bestelt. Houd er wel rekening mee dat dergelijke acties vaak beperkt geldig zijn. Wees er dus op tijd bij!

3. Supermarkt spaaracties

Supermarkten zoals Jumbo en Albert Heijn hebben doorgaans jaarlijks een periode waarin je kunt sparen voor korting op diverse dagjes uit. Pretpark DippieDoe doet vaak mee aan deze acties. Dat betekent dat je door boodschappen te doen bij de deelnemende supermarkten spaarzegels kunt verzamelen. Volle spaarkaarten kun je gebruiken voor het aanschaffen van tickets voor dagjes uit – mét korting. Dat is fijn combineren!

4. Zoek online naar korting

Online kun je heel veel verzamelwebsites vinden, waarop je lopende kortingsacties in een oogopslag kunt nakijken. Wees wel kritisch op deze acties: soms blijken acties bijvoorbeeld al verlopen te zijn, waardoor je korting misloopt. Toch is het de moeite waard om hier eens op te Googelen wanneer je een uitje naar DippieDoe plant.

5. Kies voor een jaarabonnement

Woon je in de buurt van DippieDoe en verwacht je meerdere keren per jaar het park te bezoeken? Dan is het de moeite waard om een jaarabonnement aan te schaffen. Voor 69 euro per persoon per jaar geniet je dan een jaar lang van gratis entree. En die gratis entree geldt niet alleen voor DippieDoe. Met dit abonnement krijg je natuurlijk ook korting tot 100 procent bij andere activiteiten in AquaBest. Bezoek bijvoorbeeld Dierenrijk met 50 procent korting, of ga gratis naar AviFauna. Zo kan zo’n abonnement wel uit!

Check dit voor je bezoek aan DippieDoe

Heb je je kaartjes voor DippieDoe geregeld met korting? Dan is het handig om voor je vertrekt nog even te letten op de volgende zaken:

  • Parkeren bij DippieDoe kost 4 euro per dag. Je hebt hiervoor een online ticket nodig, dat je bij de kassa kunt omruilen voor een uitrijmunt. Het is dus handig om dit ticket tegelijk met de andere tickets online aan te schaffen; 
  • Binnen mogen geen zelf meegebrachte consumpties gebruikt worden. Buiten mag dit wel, maar alleen op de speciaal hiervoor ingerichte picknickplaatsen en op de zonneweide. Je kunt dus kiezen voor een gezellige picknick en het uitje hiermee voordeliger maken. Maar je kunt voor wat lekkers ook prima terecht bij de verschillende snackpoints op het park. Geniet bijvoorbeeld van een lekkere pannenkoek, een bakje friet of een compleet menu;
  • Op de website van DippieDoe wordt aangegeven dat er af en toe storing optreedt in het ticketsysteem. Je ontvangt je bestelde tickets dan niet in je e-mail. Dit kun je oplossen door aan de kassa van het park je betalingsbewijs te laten zien. Dat is dan voldoende om toch binnen te komen en te genieten van je dagje uit.

Geef een antwoord