5 manieren om korting te krijgen bij De Waarbeek

Ben je op zoek naar een leuk kleinschalig pretpark, waar je jonge kinderen zich een dag prima zullen vermaken? Dan is De Waarbeek in het Overijsselse Hengelo echt een aanrader. Dit park is overzichtelijk, waardoor je je kinderen veilig naar hartenlust kunt laten spelen. Extra voordelig naar dit park? Wij zetten 5 manieren om korting te krijgen bij De Waarbeek voor je op een rij!

De geschiedenis van De Waarbeek

De Waarbeek opende al in 1924 de deuren. Toen was het nog een theehuis met een Engelse tuin en twee vijvers. Daarbij werd een klein speeltuintje gebouwd. De eerste grote attractie was een achtbaan, met de naam ´De Rodelbaan´. Deze achtbaan wordt nog steeds beschouwd als een van de oudste nog werkende achtbanen van staal ter wereld! Inmiddels bestaat De Waarbeek dus al bijna 100 jaar. In die eeuw is het park uitgegroeid tot echt attractiepark, dat leuk is voor jong en oud. Sinds 2018 heeft het park daarbij een nieuwe eigenaar, die er hard aan werkt om het park verder te laten groeien.

Attracties in De Waarbeek

In 2022 kun je in De Waarbeek maar liefst vier nieuwe attracties bezoeken. Het eerste is spookhuis ´Huyze Pelle´, waar je lekker kunt griezelen. Ook nieuwe achtbaan Rupsje Mae is een bezoekje waard. Dit rupsje ziet er schattig uit, maar gaat razendsnel. Rocking Roger is ook een nieuwe attractie. Dit schommelschip is geschikt voor iedereen met een sterke maag. Vanaf 28 mei 2022 is het ook mogelijk om rond te varen op de nieuwe waterfietsen. Vooral op warme dagen is dit een aanrader. En verder kun je je vermaken in attracties zoals het reuzenrad, de zweefmolen en de twister. Kortom; er is genoeg te doen voor gezinnen met jonge kinderen! De meeste attracties zijn geschikt voor kinderen tot een jaar of 12. Ook voor peuters valt er genoeg te beleven. En door de overzichtelijkheid van het park kun je je kinderen naar hartenlust laten spelen, terwijl je ze zelf vanaf een terrasje in de gaten houdt.

Slecht weer?

De Waarbeek heeft een oppervlakte van maar liefst 27.000 vierkante meter, dus er valt meer dan genoeg te beleven. Is het even wat minder mooi weer? Dan is er nog genoeg te doen op de overdekte plekken. Ook zijn er een aantal restaurants waar je lekker kunt zitten en uitrusten.

All-inclusive concept

Sinds een aantal jaar werkt De Waarbeek volgens een all-inclusive concept. Dit betekent dat je voor een vast tarief de hele dag kunt genieten van alle attracties én heel veel eten en drinken. Onbeperkt fruit, friet, snacks, belegde broodjes, soep, waterijs en koffie, thee en limonade zijn onderdeel van de toegangsprijs. Zo weet je dus van tevoren precies wat je kwijt bent aan dit dagje uit! Het all-inclusive concept maakt attractiepark De Waarbeek ook een van de voordeliger uitjes. Fijn voor je portemonnee!

Zo krijg je korting bij De Waarbeek

Wil je je dagje uit nog voordeliger maken? Dan zijn er verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. We zetten er vijf voor je op een rij!

1. Koop je ticket online

 

Het loont de moeite om je tickets online aan te schaffen en niet pas bij de kassa. Online tickets zijn namelijk voordeliger. Daarnaast voorkom je dat je voor niets naar het park afreist. Als je pas bij de kassa tickets koopt, kan het gebeuren dat er geen tickets meer beschikbaar zijn.

2. Schaf je tickets aan als groep

Als je met 20 personen of meer naar dit pretpark komt, ontvang je extra korting op je tickets. Dit maakt het park ook een aantrekkelijk uitje voor bijvoorbeeld een familiedag of een schoolreisje. Wie weet zijn er meer gezinnen in je buurt die zin hebben in een dagje uit? Ga samen en bespaar!

3. Check de online aanbiedingen

Er zijn op internet heel veel websites die kortingsacties bieden. Niet iedere actie is even effectief, maar het loont de moeite om toch even op online onderzoek te gaan. Zo kun je acties vinden voor 10% tot wel 25% korting. Let er daarbij wel op dat deze acties vaak slechts tijdelijk zijn. De tickets hebben dan in de meeste gevallen een beperkte geldigheidsdatum. Let er dus op dat je daadwerkelijk naar het park kunt komen voordat die einddatum bereikt is.

4. Bied mee op veilingen

Ook online veilingen kunnen de moeite van het bekijken waard zijn. Als je op de juiste tijden een gokje waagt, kan het zomaar gebeuren dat je voor een klein prijsje tickets kunt aanschaffen. Het is daarbij wel handig om te bieden op wat minder drukke momenten. De concurrentie is dan minder groot en de uiteindelijke prijs vaak ook lager. Met een beetje geluk kun je hiermee kortingen tot wel 80% realiseren. Let daarbij wel op de kleine lettertjes: de meeste veilingsites vragen nog een klein bedrag aan administratie- of verwerkingskosten. Deze kosten komen dus nog bovenop de prijs voor de tickets.

5. Check je lidmaatschappen

Er zijn heel wat bedrijven en organisaties die hun klanten of leden regelmatig de mogelijkheid geven om aan kortingsacties mee te doen. Ben je bijvoorbeeld lid van de ANWB? Dan is de kans groot dat je met korting naar De Waarbeek kunt. Ook loterijen hebben vaak dergelijke acties. En heb je een abonnement op een krant? Dan is de kans groot dat je een paar keer per jaar interessante acties toegestuurd krijgt. Ook korting voor De Waarbeek kan daar dus tussen zitten.

Check dit voor je bezoek aan De Waarbeek

Heb je een bezoekje gepland aan De Waarbeek? Dan is het handig om vooraf rekening te houden met het volgende:

  • Om te kunnen parkeren bij het park heb je een parkeerkaart nodig. Deze kost 4,50 euro en kun je apart aanschaffen;
  • De prijs van je ticket is dus inclusief onbeperkt eten en drinken, maar je mag ook je eigen eten en drinken meenemen naar het park. Wanneer je last heb van bepaalde allergieën kan dit handig zijn. Overigens zijn er ook glutenvrije snacks te krijgen en is de soep altijd vegetarisch;
  • Honden mogen niet mee in het park, met uitzondering van geleidehonden;
  • Attractiepark De Waarbeek is een autismevriendelijk park. Heb je een autipas? Dan mag je samen met een begeleider via de uitgang gebruik maken van de attracties. Zo kun je dus toch genieten van een rustig dagje uit, zonder te veel prikkels.

Geef een antwoord