5 manieren om korting te krijgen bij Linnaeushof

Wist je dat Linnaeushof in het Noord-Hollandse Bennebroek de grootste speeltuin van Europa is? In dit park met ruim 350 attracties is een dag vol plezier gegarandeerd! Wil je het park graag eens bezoeken, maar het liefst wel met korting? Wij zetten 5 manieren om korting te krijgen bij Linnaeushof voor je op een rij.

Geschiedenis van Linnaeushof

Linnaeushof bestaat al sinds 1963. In dat jaar werd het park geopend door Godfried Bomans. Ook daarvoor bestond de Linnaeushof trouwens ook al, maar toen was het een park voor tentoonstellingen voor bloemen. Begrijpelijk, wanneer je bedenkt dat het park in de bollenstreek ligt. Inmiddels is het pretpark uitgegroeid tot enorme speeltuin, met zo’n 350 speeltoestellen binnen en buiten. Grappig is dat alle attracties door de bezoekers zelf in beweging gebracht moeten worden. Verwacht er dan ook geen grote achtbanen of elektronische apparaten. Dat maakt het pretpark zeker niet minder leuk.

Attracties in Linnaeushof

Op zonnige dagen kunnen de kinderen zich uitleven in alle attracties in de openlucht. Is het wat minder mooi weer? Ook dan valt er van alles te beleven.

Attracties buiten

Zijn je kinderen gek op klimmen? Dan kunnen ze in Linnaeushof hun hart ophalen op het klimparcours, het Pirateneiland en de hindernisbaan van maar liefst 20 meter lang. Voor kinderen tot 7 jaar is de Verkeerstuin een aanrader. Hier leren ze spelenderwijs de verkeersregels, door op een driewieler het wegennet in de tuin te verkennen. Een heel leuke toevoeging is de drive-in bij speelrestaurant Bennie’s Burger restaurant. Even rustig zitten kan vervolgens in de luchtskelters, waarmee je een rondje over de speeltuin vliegt. Op warme dagen zijn de waterfietsen en de waterspeeltuin ook aanraders.

Attracties binnen

Ook binnen valt er van alles te beleven. Laat je dus niet tegenhouden door de kans op wat regen! Grappig is bijvoorbeeld de overdekte Wortelberg; een speeltuin speciaal voor peuters en kleuters. Hier vind je de wensput, een wortelwasmachine en een bewegende lachspiegel. Ook de schaduwkamer, het speelkasteel en de kleine botsauto’s zijn binnen zeker een bezoekje waard. En het overdekte springkussen met onderwaterthema is leuk voor jong en oud!

Korting bij Linnaeushof

Benieuwd naar mogelijkheden om met korting naar Linnaeushof te gaan? Er zijn gelukkig heel wat manieren om dat voor elkaar te krijgen. Zo maak je je dagje uit een stukje voordeliger!

1. Kijk op de website van Linnaeushof zelf

Tickets voor Linnaeushof kun je onder andere aanschaffen via de website van het park zelf. Linnaeushof vindt het belangrijk dat een dagje uit voor iedereen betaalbaar blijft, en doet daarom zijn best om de prijzen laag te houden. Vaak is het voordeliger om online je tickets aan te schaffen in plaats van aan de kassa. Momenteel is het bij Linnaeushof zo dat er geen verschil zit tussen de prijs voor online aanschaf en de prijs voor aanschaf bij de kassa. Dit is in het verleden echter wel geweest en het kan heel goed zijn dat dit binnenkort weer terugkomt. Dat kan dan zo een paar euro korting per kaartje opleveren. Soms wordt er ook gekeken naar de verwachte drukte. Voor minder drukke dagen kunnen de tickets dan voordeliger zijn.

2. Zoek naar websites met acties en kortingen

Op internet zijn ook heel wat websites te vinden met kortingsacties. De acties kunnen sterk verschillen. Soms moet je bijvoorbeeld binnen een specifieke periode gebruik maken van je tickets. Ook is het niet altijd mogelijk om je tickets te gebruiken binnen vakantieperiodes. Het is daarom aan te raden om goed de actievoorwaarden te checken, voordat je tickets gaan aanschaffen. Daarnaast zijn er websites waar je losse kaartjes kunt aanschaffen, maar ook websites waar je korting krijgt als je meerdere kaartjes koopt.

2. Bied mee op veilingsites 

Ook veilingsites zijn goede plekken om op zoek te gaan naar kortingen voor Linnaeushof. Bestemmingen voor dagjes uit worden op dergelijke sites vaak aangeboden. Om zo voordelig mogelijk uit te zijn, kun je het beste bieden op momenten dat het rustig is. Houd er daarnaast rekening mee dat de veilingsites vaak nog extra kosten in rekening brengen, bovenop het door jou geboden bedrag. Dit kan bijvoorbeeld gaan om administratiekosten. Uiteindelijk kunnen de kosten voor je tickets dan dus een stukje hoger uitvallen. Maar wanneer je een mooi laag bod hebt kunnen plaatsen, kan het uiteindelijk wel flink veel korting opleveren.

4. Doe mee met acties van winkels 

Grote supermarktketens zoals Jumbo en Albert Heijn hebben regelmatig acties waarbij je kunt sparen voor kortingen op dagjes uit. Ook Linneaushof kan dan een pretpark zijn waar je je kortingskaarten kunt inleveren. Fijn aan deze acties is dat je vrij snel korting bij elkaar spaart, waardoor je voor het hele gezin goedkopere kaartjes kunt aanschaffen. De geldigheidsduur van de spaarkaarten is overigens vaak wel beperkt, dus het is handig om daar op te letten. Dit geldt ook voor acties van andere winkels, zoals Kruidvat. Het aanbod van deze acties geldt vaak slechts tijdelijk, waarbij ook nog eens geldt: op is op.

5. Krijg korting via lidmaatschappen 

Ook via allerlei bedrijven komen er regelmatig interessante acties voor een dagje uit naar Linnaeushof voorbij. Het is dus de moeite waard om je lidmaatschappen te checken. Ben je bijvoorbeeld lid van de ANBW? Dan zijn er vaak leuke acties. Maar ook bedrijven zoals verzekeringsmaatschappijen, loterijen en banken bieden tegenwoordig regelmatig kortingsmogelijkheden. Dat zijn dan leuke extraatjes.

 

Check dit voor je bezoek aan Linnaeushof

Is het gelukt om voordelig tickets te bestellen voor Linnaeushof? Dan zijn dit een aantal dingen om op te letten voor je bezoek:

  • De openingstijden kunnen verschillen. In de winter is Linnaeushof gesloten. Eind maart of begin april gaat het park doorgaans weer open. Het park gaat dan dagelijks open om 10.00 uur, maar de sluitingstijd kan verschillen. Doordeweeks is de sluitingstijd dan vaak 17.00 uur, terwijl in de weekenden en de schoolvakanties het park tot 18.00 uur geopend is;
  • Het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen, maar je kunt in Linnaeushof op diverse plekken ook wat lekkers halen. Wat denk je van een lekker frietje, of een flink stuk pizza? Ook ijsjes en drankjes zijn volop verkrijgbaar. Wanneer je een Linnaeushof Thermo Mok aanschaft in het park, kun je zelfs de rest van de dag onbeperkt koffie, thee of warme chocolademelk bijvullen!
  • Parkeren op het parkeerterrein bij het park kost 8 euro. Houd er rekening mee dat je dit ticket van tevoren online dient aan te schaffen, anders loop je het risico dat er geen plek meer is.

Geef een antwoord