De beste kortingen op tickets voor Duinrell en het Tikibad

Duinrell korting

Voordelig Duinrell bezoeken met de onderstaande kortingsacties

Alle acties van zaterdag 15 mei 2021

Attractiepark Duinrell in Wassenaar is met meer dan 1,3 miljoen bezoekers per jaar het tweede pretpark van Nederland. De ticketprijs van Duinrell gecombineerd met het Tikibad liggen zonder kortingen rond de € 35,00. Wil je graag voordeliger naar het pretpark, dan zijn er (online) verschillende kortingsacties te vinden.

Wij hebben op deze pagina het aanbod van kortingen op Duinrell tickets voor je samengebracht. Met deze aanbiedingen kan je soms tot wel 50% op je ticketprijs besparen. Ontdek hieronder dus snel welke acties er zijn en hoe je nog voordeliger naar Duinrell kan gaan.

Tickets met korting voor Duinrell

De website van Duinrell (tot 20% korting)

Online je tickets bestellen via de website van Duinrell is altijd voordeliger dan aan de kassa. Wanneer je precies scherp hebt op welke dag je naar het pretpark wilt gaan kan je nog enkele euro’s besparen.

Er vanuit gaande dat een online kaartje (attractiepark en Tikibad) gemiddeld € 35 kost, zien wij dat je buiten het weekend om al € 2,50 kunt besparen.

prijzen tickets Duinrell

Kies je er alleen voor om het attractiepark te bezoeken, dan meestal rond de € 24,95. Maak het je niet echt uit op welke dag je gaat, dan kan je er zo € 5 vanaf snoepen. Ticketprijzen worden geregeld aangepast, dus kijk altijd even op de website van Duinrell voor het meest actuele ticketaanbod.

Vakantieveilingen.nl (tot 50% korting op de ticketprijs)

Duinrell tickets worden geregeld aangeboden op Vakantieveilingen.nl. Doe je mee aan z’n veiling dan kan je met een beetje geluk al 50% besparen. Mocht je nou aan een veiling willen meedoen let dan wel op de onderstaande punten.

  • Dat er nog administratiekosten komen bovenop je ticket. Biedt daarom niet meer dan 50% van de daadwerkelijke waarde van een ticket. Anders zou het kunnen dat je zelfs meer betaald.
  • Tickets worden vaak in setjes van 2 of 4 verkocht. Ga je met een grotere groep, dan zal je dus online nog extra tickets moeten bijbestellen.

Via de website van Dagtickets.nl

Via de website van Dagtickets.nl kun je tickets bestellen voor meer dan 125 attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties. Ook zijn hier tickets (soms met korting) beschikbaar voor Duinrell en Tikibad.

Campina Eurosparen (30% - 50% korting op tickets)

Met Campina Eurosparen spaar je via de kortingcodes op de producten van Campina voor kortingen op uitjes in Nederland. Er doen verschillende pretparken in Nederland mee waaronder ook Duinrell. Kortingsacties via het Eurosparen variëren voor Duinrell tussen de 30% en 50%. Om aan de gereduceerde kaartjes te doen dien je de onderstaande stappen te doorlopen.

  • Verzilver voldoende kortingsvouchers in via Eurosparen.nl
  • Reken je tickets op de website van Campina af via Ideal
  • Je ontvangt een e-tickets via de mail
  • Vervolgens ga je naar de website van Duinrell om je bezoekdatum te reserveren
  • Vergeet niet om je e-tickets mee te nemen naar het pretpark

 

Marktplaats (tot wel 50% korting op tickets)

Een plek waar vaak goedkopere Duinrell tickets is Marktplaats. Wij weten dat niet iedereen het even prettig vindt om hier zijn tickets via een ander persoon te kopen, maar mocht je hier geen moeite mee hebben dan kan je flink besparen op je ticketprijs, zeker als je het leuk vindt om te onderhandelen.

Duinrell tickets op Marktplaats

Naast tickets worden er op Marktplaats ook geregeld spaarkaarten aangeboden. Wanneer je voor € 2 euro een spaarkaart koopt en vervolgens 50% korting op je ticket krijgt, dan is dit natuurlijk een goede deal.

Uiteraard brengt het kopen via Marktplaats risico’s met zich mee. Om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken raden we je aan om deze tips van Marktplaats te lezen.

ANWB ticket

Met je ANWB-lidmaatschapsnummer kan je sommige periodes van het jaar goedkopere tickets krijgen. Op het moment van schrijven zijn er geen acties beschikbaar. Mocht je lid zijn van de ANWB, dan willen we je adviseren om toch de website van de ANWB in de gaten te houden.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand