De beste kortingen op tickets voor Duinrell en het Tikibad

Efteling korting

Voordelig de Efteling bezoeken met de onderstaande kortingsacties

Alle acties van zaterdag 17 april 2021

De Efteling in Kaatsheuvel is voor iedereen wel bekend. Het betoverende sprookjesbos en de vele attracties, dat wil niemand missen! Wat ook zeker niemand wil, is te veel betalen voor je tickets voor de Efteling. Tickets aan de kassa zijn verkrijgbaar vanaf € 38,-, afhankelijk van de periode wanneer je de Efteling in Kaatsheuvel wil bezoeken. Online zien we dat in bepaalde periodes van het jaar er verschillende Efteling aanbiedingen te vinden zijn.

Om het aanschaffen van Efteling tickets met korting overzichtelijker voor je te maken hebben wij speciaal alle informatie voor jou verzameld. Sommige Efteling aanbiedingen lopen maar voor een korte tijd, maar met onderstaande kortingsacties betaal je nooit te veel. Ontdek hieronder welke acties er in 2020 zijn, zodat ook jij kan genieten van een Efteling korting!

Tickets met korting voor de Efteling

Efteling overnachten korting

Wat betaal je gemiddeld voor een losse ticket aan de kassa?

Het is handig om te weten wat een ticket kost als je op zoek bent naar Efteling aanbiedingen. Entreetickets voor de Efteling zijn verkrijgbaar vanaf € 38,-. De prijs is afhankelijk van de maand van het bezoek en het soort ticket. Er zijn vier verschillende soorten tickets beschikbaar, namelijk de Fakir (voor hele rustige dagen), Elf (voor rustige dagen), Draak (drukke dagen) en Reus tickets (voor de drukste dagen).

De goedkoopste tickets voor de Efteling (Fakir) zijn dus € 38,- en de duurste tickets aan de kassa (Reus) zijn € 45,- per ticket. Houd deze pagina goed in de gaten, want hieronder vind je alle Efteling tickets met korting.

Welke Efteling aanbiedingen zijn er in omloop?

Korting via de website van de Efteling

Het is goed om te weten dat de Efteling altijd een online korting geeft. Wil je dus tickets bestellen bij de Efteling zelf? Dan raden wij aan om dit altijd online te doen. Hierdoor profiteer je direct van € 2,- korting per ticket! Een ander bijkomend voordeel is dat je direct een parkeerticket erbij kunt bestellen als je met de auto naar de Efteling gaat.

Wil je maximaal genieten van de Efteling en wil je ook overnachten? Bekijk dan hier het gehele aanbod.

Verschillende tickets via het online platform Tiqets (v.a. € 45,- p.p.)

Ben je opzoek naar unieke tickets voor de Efteling? Dan ben je bij het Nederlandse bedrijf Tiqets aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld de ‘skip the line’ ticket/fast lane ticket. Met deze speciale tickets hoef je niet lang in de rij te staan. Hierdoor kun je nog langer genieten van de wondere wereld van de Efteling! Het complete aanbod van Tiqets:

  • Skip the line vanaf € 45,- p.p.
  • Efteling: toegang & vervoer vanuit Amsterdam vanaf € 64,- p.p.

> Meer informatie over deze tickets vind je hier.

Efteling tickets via Albert Heijn (v.a € 43,-)

Veel mensen weten niet dat je ook tickets voor de Efteling kunt aanschaffen via de Albert Heijn. Hierdoor profiteer je altijd van een mooie lage prijs. Een regulier Efteling ticket via de Albert Heijn kost € 43,- p.p.

Tickets aanschaffen met Air Miles (v.a € 13,-)

Spaar je Air Miles en wil je er iets leuks mee doen? Dat kan! Je kan tegenwoordig je Air Miles punten inwisselen voor een toegangskaartje voor de Efteling. Hierdoor kun je met een kleine bijdrage genieten van al het moois wat de Efteling te bieden heeft. Er zijn verschillende opties:

  • Efteling e-ticket – 3.000 Air Miles + € 13,-
  • Efteling e-ticket – 2.000 Air Miles + € 23,-
  • Efteling e-ticket – 1.000 Air Miles + € 33,-

> Bekijk alle informatie op de website van Air Miles.

ANWB klantendag (€ 10,- korting)

Ben je lid van de ANWB? Dan kan je ieder jaar genieten van vele aanbiedingen! Ieder jaar, in verschillende periodes, stelt de Efteling het park speciaal beschikbaar voor alle ANWB leden! Tickets bestel je via de website van ANWB. Zie hieronder de periodes en kortingen:

In de winter

In 2020 is ANWB Ledendag in de Winter Efteling op zaterdag 21 november, zaterdag 5 en zondag 6 december. De Winter Efteling kun je al bezoeken voor € 21,- per persoon (inclusief parkeren)! Let op: voor deze actie geldt op=op.

In de herfst

In de herfst kun je genieten van de betoverende wereld waar paddenstoelen uit de grond schieten Sprookjesbos! In het najaar Bij de ANWB bestel je dit najaar tickets met € 10,- korting.

Belangrijke info omtrent de ANWB Efteling aanbieding

  • Bovenstaande tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via de website en niet in de ANWB-winkels!
  • Wij adviseren om direct na betaling je reservering te regelen bij de Efteling.
  • Kinderen t/m 3 jaar ontvangen gratis toegang tot de Efteling.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand