De beste kortingen op tickets voor Duinrell en het Tikibad

Familiepark Drievliet Korting

Ga voordelig naar het Familiepark Drievliet met onderstaande tickets en kortingsacties.

Alle acties van zondag 9 mei 2021

Familiepark Drievliet is met gemiddeld 350.000 bezoekers per jaar een populair pretpark voor jong en oud. Het pretpark gelegen in Zuid Holland kent een gemiddelde ticketprijs aan de kassa van € 25,50. Wat niet iedereen weet is dat je flink kan besparen op deze prijs wanneer jij je tickets online besteld. Kortingen op Familiepark Drievliet tickets kunnen op deze manier oplopen tot soms wel 50%. Dus het is zeker de moeite waard om even online te bekijken.

Aangezien er meerdere acties online zijn hebben wij de moeite genomen om de beste aanbiedingen voor jou te verzamelen. Op deze hoef jij alleen nog de aanbieding te kiezen die het beste bij jou past. Dus op naar een voordelig dagje Drievliet met de onderstaande kortingsacties.

Tickets met korting voor Familiepark Drievliet

#1 Via de website van Familiepark Drievliet zelf (€ 2,50 korting per ticket)

Via de website van Drievliet bestel een ticket voor € 23,00. Dit komt neer op een voordeel van € 2,50. Dit voordeel loopt uiteraard op wanneer je met meerdere personen besluit het pretpark te bezoeken.

Mensen met de leeftijd van 55+ mogen voor een gereduceerd tarief naar binnen. Zij betalen slecht € 19,00 voor een toegangsticket.

Bezoek je geregeld het Familiepark dan is het hebben van een jaarabonnement het overwegen waard. Dit jaarabonnement heb je met ongeveer 3 bezoeken uit, aangezien de kosten in 2020 € 59,50 bedragen.

Kinderen die kleiner zijn dan 1 meter hebben gratis toegang tot het attractiepark. Koop hier dan hier dan ook zeker geen kaartje voor ;).

#2 Zegelactie van de Albert Heijn (tweede kaartje gratis )

Doe je geregeld boodschappen bij de Albert Heijn? Dan kan je met de zegels sparen voor een tweede kaartje gratis bij Familiepark Drievliet. Goed om te weten is dat je na je bestelling via de website van AH ook dient te reserveren bij Drievliet zelf.

#3 Via Marktplaats (tot wel 50% korting)

Misschien is deze optie niet voor iedereen weggelegd, maar als je er geen problemen mee hebt om iets te bestellen via Marktplaats dan op deze manier flink besparen. Op Marktplaats worden zowel tickets als volle spaarkaarten aangeboden. Rekenen we dit terug op de kassaprijs van € 25,50 dan het voordeel oplopen ergens tussen 30% en 50% korting.

Niet helemaal zeker of jij op deze manier aan je tickets wilt komen? Dan is het handig om de tips voor veilig kopen op Marktplaats te lezen.

#4 Postcodeloterij (€ 3,50 korting per kaartje)

Wanneer je lid bent van de Postcode Loterij dan ontvang je jaarlijks de voordeelagenda op je deurmat. In deze voordeelagenda vind je kortingscoupon voor Familiepark Drievliet. Met deze voucher krijg je bij inlevering € 3,50 korting per kaartje. Je mag de voucher voor maximaal 4 personen gebruiken.

#5 Via veilingwebsites (tot 50% korting)

Er zijn verschillende veilingwebsites in Nederland die pretpark tickets aanbieden waaronder geregeld Familiepark Drievliet. Met een beetje geluk kan via de website van Vakantieveilingen of Ticketveiling het voordeel oplopen tot 50% van de daadwerkelijke ticketprijs. Goed om te weten is dat veilingwebsite vaak administratiekosten rekenen. Wij willen je dan ook adviseren om niet te bieden meer dan de helft van een Drievliet ticket (€ 12,75). Anders zou je dagje pretpark wel eens duurder kunnen uitpakken.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand