De beste kortingen op tickets voor Duinrell en het Tikibad

Madurodam korting

Voordelig naar Madurodam met de onderstaande goedkope tickets interessante kortingacties.

Alle acties van zondag 9 mei 2021

Madurodam is de bekende miniatuurstad in Den Haag. Waar iedereen denkt aan klein bij Madurodam bestaat liegt het oppervlak (62.000 m2) en het aantal jaarlijkse bezoekers er niet om (ruim 600.000 bezoekers per jaar). Veel van deze bezoekers kopen een ticket aan de kassa voor € 19,50. Zonde al zeggen wij het zelf, want wanneer je online je tickets voor interactieve park besteld, dan ontvang je al snel tussen de 10% – 50% korting op Madurodam tickets.

Naast de website van het pretpark zijn er online meerdere aanbieders die gedeelten of het hele jaar kortingsacties hebben. Om het voor jou overzichtelijk te houden hebben de meest belangrijkste kortingsacties voor jou op een rijtje gezet. Op deze manier weet je zeker dat je bezoek aan de kleinste stad van Nederland zo voordelig mogelijk is.

Tickets met korting voor Madurodam

Welke Madurodam aanbiedingen zijn er in omloop?

#1 De website van Madurodam zelf (€ 16,50 voor een dagtickets)

Online bestellen van een kaartje voor een pretpark is dus altijd voordeliger dan aan de kassa, zo ook via de website van Madurodam. Je hebt wanneer je online je tickets willen bestellen via deze website meerdere opties.

Met het bestellen van een ticket zonder datum ben het duurst uit. Een ticket kost dan € 21,50. Dit is niet eens voordeliger dan aan de kassa van Madurodam. Wij raden je dan ook af om op deze manier een ticket te kopen als het niet hoeft.

Ons advies is als je een ticket via de website van Madurodam besteld om een dagtickets te bestellen. Deze tickets zijn € 16,50 per persoon. Je bespaart op deze manier als snel € 3,- op je entreebewijs.

Ga je vaker dan 1 keer per jaar naar Madurodam dan is de optie van een regulier abonnement een echte aanrader. Je betaald voor een jaarabonnement € 30 per persoon. Die heb je er met meerdere bezoeken zo uit dus.

#2 Fast lane/skip the line tickets via het platform Tiqets (v.a. € 17,50,- p.p.)

Ben je opzoek naar speciale tickets voor Madurodam? Via Tiqets kun je speciale ‘skip the line’ ticket/fast lane ticket kopen. Met deze speciale tickets hoef je niet lang in de rij te staan.

> Meer informatie over deze tickets vind je hier.

#3 ANWB (Bespaar € 3,- op je tickets met je lidmaatschap)

Ben je lid van de ANWB dan kan profiteren van een korting van € 3,- op je tickets. Daarnaast krijg je ook nog een 15% voordeel op je parkeerticket. Wanneer je via de ANWB website je tickets besteld is het handig om rekening te houden met het volgende.
  • Na het bestellen van de ticket dien je het moment ook te reserveren bij het pretpark zelf. Dit doe je door de code die je ontvangt na je bestelling hier te verifiëren.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Het kopen van een kaartje is dan ook niet nodig.
  • Tickets hoef je niet uit te printen. Het hebben van de ticket op je mobiel volstaat. Wij raden je wel aan om altijd even te controleren of je de tickets wel kan openen.

#4 Via een Dagjeuit.nl van Jumbo (tot wel 51% korting)

Met het klantenspaarsysteem van de Jumbo ontvang je bij het doen van boodschappen punten. Met deze punten kan je sparen voor dagjes uit. Wanneer je voldoende punten hebt verzameld kan je deze bijvoorbeeld verzilveren voor een dagje Madurodam.

Het reserveren gaat via de website van Jumbo genaamd dagjeuitactie.nl. Op deze site worden verschillende kortingstarieven gecommuniceerd. De maximale korting is afhankelijk van op welke dag je besluit Madurodam te bezoeken. Ga je in het weekend dan ontvang je als snel € 5,- voordeel op je toegangstickets. Doe je dit liever ergens doordeweeks dan bespaar al snel tussen de € 7,50 – € 10,00.

#5 Via de Bankgiroloterij (gratis ticket met een Bankgiro Loterij VIP kaart)

Ben je lid van de Bankgiro Loterij dan ontvang een VIP. Deze kaart geeft je kortingen op uitjes in Nederland. Ben je in het bezit van een VIP kaart dan is kaartje voor Madurodam gratis. Verder ontvang je bij het vertonen van de VIP kaart aan de kassa 20% korting op nog eens 4 tickets.

#6 Campina Eurosparen (50% korting op de kaartjes)

Met Campina Eurosparen spaar je met de producten van Campina voor kortingen op verschillende pretparken in Nederland. Hier maakt Madurodam ook onderdeel van uit. Op het moment van schrijven kan je met voldoende punten een ticket kopen voor € 9,75. Het enige wat je moet doen na aankoop van je ticket via Campina te verzilveren op de website van Madurodam.

#7 Cultureel Jongeren Paspoort (20% korting op een kaartje)

Heb jij of gaat iemand met je mee die in in het bezit is van een CJP-pas? Dan kan je een mooi profiteren van 20% voordeel op je Madurodam ticket. Je betaalt met deze pas niet € 19,50 maar slechts € 15,60.

#8 ING Punten (Gratis kaartje vanaf 250 ING punten)

Zit je bij de ING bank dan spaar automatisch mee op kortingen op ruim 1.000 producten. Veel mensen met een ING rekening weten niet dat ze maandelijks punten ontvangen, dus een grote kans dat jij de afgelopen periode flink wat punten hebt verzameld. Met 250 ING punten ontvang jij je kaartje naar Madurodam gratis.

#9 Get You Guide (toegangskaartjes vanaf € 17,50)

Get Your Guide is een verzamelplek voor de tours, activiteiten en attracties over de hele wereld. Zij hebben een kleine korting van € 2,- weten te bedwingen op Madurodam tickets. Dus wil je wat minder betalen voor je ticket, dan is dit een interessante optie.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand