De beste kortingen op tickets voor Duinrell en het Tikibad

Slagharen korting

Voordelige Attractiepark Slagharen tickets en kortingacties voor jou op een rijtje. 

Alle acties van zaterdag 15 mei 2021

Attractie- en vakantiepark Slagharen bestaat als sinds 19623. Jaarlijks brengen meer dan een 1 miljoen mensen een bezoek aan dit populaire pretpark. De gemiddelde prijs voor een ticket aan de kassa ligt rond € 29,90. Een stevige prijs al zeggen wij het zelf, zeker als je weet dat je online een stuk voordeliger uit bent. Aangezien je op meerdere manier online korting kan krijgen op je Slagharen tickets hebben wij de beste aanbiedingen en acties voor je verzameld. Wij zien kortingen die kunnen oplopen tot 60% van de daadwerkelijke ticketprijs. Dus doe er je voordeel mee en zoek een actie die het beste bij jou past.

Tickets met korting voor Slagharen

#1 Tickets via de website van Slagharen (tot 45% voordeel op je ticketprijs)

Heb je snel kaartjes nodig en wil je niet in de weer zijn met zegels dan is website van het pretpark een goede optie. Online betaal je überhaupt minder dan aan de kassa. Afhankelijk in welke maand en op welke dag je gaat kan de prijs van een ticket. De laagste prijs die wij momenteel zien is € 15,50, nadeel is dan wel dat je op een woensdag, donderdag of vrijdag het pretpark moet bezoeken.

Mocht je besluiten om meerdere keren dit jaar naar Slagharen te gaan dan is abonnement ook voordelig. Deze heb je met de scherpe prijs van € 29,90 er binnen twee bezoeken al uit.

#2 Dag aanbiedingswebsite: Actievandedag.nl (tot 48% voordeel op de entreeprijs)

De bekende dagdeal website Actievandedag.nl heeft momenteel een aanbieding waar je slechts € 15,50 betaald. Dit is dezelfde prijs als op de website van Slagharen, grote voordeel is dat je bij Actievandedag.nl zelf de datum kan kiezen.

Verder is het goed om te weten dat:

  • Actie is geldig t/m 3 januari 2021
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na de verkoop van je kaartjes

#3 ANWB ticket (€ 9,95 op de normale ticketprijs)

Via de website van de ANWB ontvang je € 9,95 korting op de entreeprijs. Voorwaarde is wel dat je een ANWB-lidmaatschapsnummer hebt. Het werkt als volgt.

  1. Je bestelt je ticket via de website van ANWB.
  2. Vervolgens plaats je een reservering op de website van Slagharen met de code die je ontvangt bij het bestellen van je tickets.

Verder is het goed om te weten dat.

  • Tickets zijn exclusief toegang tot het waterpark Aqua Mexicana
  • Ga je met de auto dan zal je nog een aparte parkeerticket moeten aanschaffen. De prijs voor een parkeerticket bedraagt € 8,50 per auto.

#4 Veilingwebsite: Vakantieveilingen.nl (tot 50% voordeel op een toegangsbewijs )

Vind je het geen probleem om aan een veiling mee te doen? Dan kan je via de grootste veilingwebsite van Nederland flink op entreetickets besparen. Je voordeel kan via Vakantieveilingen.nl al snel oplopen tot 50% korting op de daadwerkelijke entreeprijs.

Voordat je mee gaat doen aan een veiling rondom toegangskaartjes voor het pretpark is het goed om te weten dat Vakantieveilingen.nl vaak bovenop de winnende prijs administratiekosten berekend. Wij willen je dan ook het advies meegeven om niet meer dan 50% te bieden van de daadwerkelijke ticketprijs.

#5 Via de website van het Algemeen Dagblad (Slechts € 16,50 per ticket)

Het AD heeft geregeld leuke aanbiedingen rondom pretparken, waaronder ook het Attractiepark Slagharen. De prijs voor een ticket bedraagt € 16,50 dit komt neer op voordeel van 44% ten opzichte van een kaartje aan de kassa.

Wil je gebruik maken van deze aanbieding, dan doe je dit als volgt.

  1. Bezoek de website van het AD.
  2. Hier koop je een voucher voor het pretpark in de webwinkel
  3. Vervolgens reserveer je jouw bezoekdata via de website van Slagharen.

#6 Via Campina Eurosparen (tot wel 50% korting op je ticket)

Via Eurosparen spaar je via o.a. met de producten van Campina voor leuke kortingen op uitjes in Nederland. Het Themapark Slagharen maak soms ook onderdeel uit van deze uitjes. Op het moment van schrijven is er geen aanbieding. De laatste aanbieding die wij voorbij hebben zien komen komt uit 2018. Toen was een ticket via de website van Eurosparen.nl slecht € 13,25.

#7 Goedkope tickets en kortingsbonnen via Marktplaats (tot 50% korting)

Wanneer je geen moeite hebt met het kopen van producten via Marktplaats, kan dit ook een ideaal kanaal zijn om flink te besparen op je tickets voor Slagharen. Het voordeel op de kassaprijs ligt tussen de 25% – 50%. Ook worden er voor slecht enkele euro’s volle spaarkaarten aangeboden. Hiermee kan je al snel een flink bedrag besparen op je tickets. Goed om hier dus zeker naar te kijken. Wij weten dat er risico’s zijn wanneer je pretpark tickets via Marktplaats koopt. Om dit zo veilig mogelijk te doen zouden wij je ook willen adviseren om eerst goed de tips van Marktplaats over veilig kopen.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand