De beste kortingen op tickets voor Duinrell en het Tikibad

Walibi Holland korting

Betaal nooit meer teveel voor je Walibi Holland tickets met de onderstaande kortingsacties.

Alle acties van zondag 9 mei 2021

Walibi Holland staat bekend als één van de populairste pretparken in Nederland. Wanneer je een ticket aan de kassa besteld betaal je rond de € 40,- voor een ticket. Zonde al zeggen wij het zelf, want online je ticket bestellen is een stuk voordeliger. Online zien we dat in bepaalde periodes van het jaar kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. Maar ook wanneer je maar een paar euro bespaart per ticket is het mooi meegenomen.


Om het een stuk overzichtelijker voor je te maken hebben wij ticketaanbod van Walibi zelf, partijen die kortingen geven op Walibi tickets en andere slimme manieren om voordeliger naar het pretpark te gaan voor je verzameld. Ontdek hieronder welke kortingen er in 2020 zijn.

Tickets met korting voor Walibi Holland

Tickets via de website van Walibi zelf (bespaar tot wel € 14,50)

Wanneer je online je tickets bestelt via de website van Walibi kun je gegarandeerd rekenen op een korting. De ticket prijzen verschillen soms per dag. Zo zien wij tickets voor € 39,50, maar ook voor € 25,-. Ben je niet afhankelijk van een vaste dag om het pretpark te bezoeken, dan kan je dus flink besparen.

Praktische informatie over tickets via Walibi.nl

 • Kinderen in de leeftijd 3-5 jaar betalen een lager aangepast tarief
 • Soms zijn er familietickets beschikbaar (€ 100,- tot € 110,- voor 4 personen)

ANWB ticket (tot € 7,- op de ticketprijs)

Je kan met je ANWB-lidmaatschapsnummer tot € 7,- besparen op je tickets bij Walibi Holland. Tickets bestel je via de website van de ANWB. Na het bestellen en betalen van je tickets ontvang je een reserveringscode. Deze code is nodig vanwege het coronavirus, Walibi Holland heeft namelijk beperkt plekken tot zijn beschikking. Advies vanuit ons is om direct na betaling je reservering te regelen. Aanvullende informatie over ANWB tickets
 • Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang tot het pretpark.
 • Kinderen die in de leeftijdscategorie vallen van 3 t/m 5 jaar kunnen het best voordelige hun ticket via de website van Walibi bestellen
 • ANWB tickets zijn niet geldig op de Halloween Fright Nights

Veilingsites (tot 50% korting op je ticketprijs)

Op de grotere veilingwebsites in Nederland worden er geregeld tickets voor het pretpark geveild. Heb je een beetje geluk dan je voordeel oplopen tot 50%. Wij zien de beste deals verschijnen op Vakantieveilingen en Ticketveiling.nl.

Houd rekening met het volgende als je via een veilingwebsite besteld

 • Administratiekosten die vaak nog bovenop de ticketprijs komen. Probeer niet boven de € 25,- euro per ticket te betalen, anders is de kans aanwezig dat je juist meer betaalt voor een tickets.
 • Dat er niet altijd tickets beschikbaar zijn en dat de tickets vaak in setjes van 2 of 4 komen.

Walibi Tickets via Groupon (tot € 13,- korting)

Groupon Nederland, België en Duitsland hebben met regelmaat interessante aanbiedingen. Het afgelopen jaar hebben we een actie voorbij zien komen van € 30,- per ticket.

Ook wanneer je Walibi Holland wilt combineren met een voordelige overnachting kan het geen kwaad om op Groupon te kijken.

Het nadeel aan het bestellen via Groupon is de beschikbaarheid en de voorspelbaarheid. Er zijn simpelweg niet heel het jaar continu aanbiedingen. Toch kan geen kwaad om even te kijken over in 2020 geen actuele aanbiedingen zijn.

Campina Eurosparen (30% - 50% korting op je ticketprijs)

Met Campina Eurosparen kan je met codes op de producten van Campina sparen voor kortingen op uitjes in Nederland. Walibi Holland is één van die uitjes. Er zijn door het jaar heen verschillende actieperiodes. Op het moment van schrijven is de laagste korting die je kan krijgen 30%. Soms dalen de prijzen zelf naar 50%.

Het werkt als volgt.

 • Je maakt een account en voert de codes in van de producten die je van Campina koopt.
 • Bestelt een kortingsvoucher via de website van Eurosparen.
 • Op www.euroticket.nl/eurosparen/ kan jij je voucher te verzilveren
 • Reken je tickets af met Ideal
 • Haal je tickets op via walibi.nl/verzilveren en kies een datum voor 21 oktober 2020 wanneer jij het pretpark wilt bezoeken

Jumbo (€ 5,- tot wel € 20,- korting op je ticket)

Via Jumbo is het mogelijk om te sparen voor extra korting op Walibi tickets. Je ontvangt bij je boodschappen kortingspunten. Deze kortingspunten geven je afhankelijk van de dag waarop je besluit naar het pretpark te gaan tussen de € 5,- en € 20,- korting.

Nadeel is dat je dus eerst wel moet sparen voordat je Walibi tickets met voordeel via de website van Jumbo kan bestellen.

Marktplaats voor volle spaarkaarten en goedkopere tickets

Heb je er geen moeite mee om iets te kopen via Marktplaats, dan is dit een manier waarop je flink kan besparen op ticket. Hier worden tickets met en zonder datum aangeboden. Kortingen die wij tegenkomen liggen gemiddeld rond de 25%, met uitschieters van 50%.

Ook zien we dat mensen die hebben gespaard voor korting hun volle kortingsvoucher via Marktplaats aanbieden. Stel je koopt z’n voucher voor € 2,- en krijgt vervolgens het tweede kaartje gratis, dan heb snel € 18,- bespaard.

Uiteraard zijn er risico’s wanneer je pretpark tickets via Marktplaats besteld. Lees daarom ook voordat je iets koopt de tips van Marktplaats over veilig kopen.

Postcode Loterij (€ 8,- korting op je tickets)

Ben je lid van de Postcode Loterij dan krijg je jaarlijks voordeelagenda met meer dan 150 deals en kortingen toegestuurd. Je raad het al, Walibi Holland maakt hier onderdeel van uit. Je krijgt per ticket € 8,- korting.

Goed om te weten is:

 • De kortingscode is te gebruiken voor maximaal 5 tickets
 • Je de kortingscode mee moet nemen naar het pretpark, anders zal je alsnog de € 8 per ticket moeten bijbetalen.
 • Kortingscodes zijn niet met elkaar te combineren
 • Je geen kopie van de kortingsbon mee mag nemen

Vomar (2e ticket gratis bij een volle spaarkaart)

Inmiddels is de zegel actie verlopen (tot 29 augustus 2020), maar wellicht komt deze actie volgend jaar terug. Het inleveren van de volle spaarkaarten kan nog tot 12 september 2020.

Per € 10,- aan boodschappen ontvang je een Walibi-zegel. Bij een volle spaarkaart (10 zegels) ontvang je het tweede kaartje gratis.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand